Warren Bushaway – V TISKU

Warren Bushaway – květinář za Peter Crouch a Ozdoby Abbey Clancy – řekl, že expozice mohou stát až 40 000 liber.

Vysvětlil, že na dokončení může někdy trvat pět nebo šest lidí, kteří pracují dva dny.
Pan Bushaway, který vytvořil scény pro řadu známých osobností, řekl: „Je to jako vánoční umění! Jako Banksys po celém Londýně. Líbí se mi, že většina mých klientů mi prostě důvěřuje, že udělám, co budu chtít.“
Veselé vstupy na výstavě patří známým tvářím z televize, sportu a hudby.
Dva z vchodů se mohou pochlubit obřími vojáky Louskáčka, zatímco jedna venkovská chalupa má venku soba v životní velikosti a dřevěné sáně.
Většina displejů má blikající pohádková světla a mnohé také obsahují lízátka, zeleň a dokonce i paví pera.
Otázkou ale je, můžete propojit slavnostní vstupní dveře s jejich slavnými majiteli...

VIDĚTE V NOVINKÁCH

Lizzie Cundy představila typicky okouzlující displej, když pózovala s 40 000 £ Vánoce London ve čtvrtek.  

Působivá podívaná měla stříbrné ozdoby a stříkané listy, které zkonstruoval slavný květinář Warren Bushaway. Lizzie, 53, byla ohromena, když pózovala v podloubí výstavy, která je mimo kadeřnictví Richy v Knightsbridge.

květinový specialista Warren Bushaway z London Event Florist, který se specializuje na zdobení domovů pro sváteční období a oslavy. 

Warren počítá se Simonem Cowellem, Robbie Williamsem, Peterem Crouchem a mnoha dalšími celebritami jako pravidelnými klienty, kteří budou zdobit jejich mnohamilionové domovy.
Někteří obyvatelé Chelsea se rozhodli vyšperkovat svůj vchod nádhernou zlatou kostrou, a aby to bylo ještě strašidelnější, má na sobě černý plášť a v ruce ladící kopí s lebkou, snad aby odehnal nevítané duchy.
Mezitím v Kensingtonu jsou lebky a dýně na denním pořádku a jedna nemovitost využívá řadu zeleniny vedoucí až ke dveřím.
Do strašidelného ducha se nedostávají jen rodinné domy.
Kadeřnický salon v Chelsea ukázal zákazníkům, že mají chuť na zábavu, když vyzdobil celou vnější část obchodu podzimním listím a lebkami.
A mexická restaurace v této oblasti se oblékla do velmi živých barev a zvolila zelené listí a růžové květy jako poctu Dni mrtvých.
VIDĚTE V NOVINKÁCH

Britské děsivě pohádkové halloweenské domy: Nation se letos v říjnu dostane do strašidelného ducha, když se kostlivci a nevěsty mrtvol snaží nalákat podvodníky do jejich domovů pokrytých pavučinou (ale měli byste dost odvahy vstoupit?)

Halloween je již za dva dny a Británie se dostává do strašidelného ducha s ulicemi a domy pokrytými pavučinami a zdobenými kostlivci a dýněmi.
V západním Londýně se tichá ulice Kensington proměnila ve scény připomínající noční můru v Elm Street s ghúly, duchy a netopýry.
Dýně jsou také oblíbenou dekorací s odhadem osmi milionů set, které mají být použity v průběhu Halloweenských slavností.

Warren poklekl, aby dal Lizzie jednu ze svých květin.  

Působivá podívaná měla stříbrné ozdoby a stříkané listy, které zkonstruoval slavný květinář Warren Bushaway.
Lizzie, 53, byla ohromena, když pózovala v podloubí výstavy, která je mimo kadeřnictví Richy v Knightsbridge.
Okouzlující hvězda měla na obličeji černé oční linky s okřídlenými očními linkami a omytí bezchybným základem.
Výlet přichází poté, co si hvězda začátkem tohoto měsíce roztrhla kalhoty z umělé kůže v potenciálně trapné oblasti.
Televizní a rozhlasová moderátorka zůstala zrzavá poté, co se jí vnější šev černých vypasovaných kalhot roztrhl přes spodní část a zcela odkryl její krajkové průsvitné spodní prádlo. Lizzie se podělila o trapný okamžik se svými příznivci na Instagramu a odhalila velké, nepohodlné natržení na zádech, ale neprozradila, zda se nehoda stala během jednoho z jejích mnoha veřejných vystoupení.
K obrázku napsala: „Měli jste někdy jeden z těch dnů? Gulpe...máš někoho jehlu a nitě?"
VIDĚTE V NOVINKÁCH

Abbey Clancy a Peter Crouch se ve svátečním duchu vztyčují VELMI honosný vánoční strom a obrovský věnec... 40 dní před 25. dnem!

Abbey Clancy a Peter Crouch se v pondělí dostali do slavnostního ducha, když umisťovali své vánoční ozdoby neuvěřitelných 40 dní před velkým dnem. Pár požádal o pomoc květináře s hvězdami Warrenem Bushawayem, který byl po ruce, aby ozdobil obrovský strom a jejich vchodové dveře v glam stylu. Peter se postaral o to, aby se během zdobení skvěle bavili, a byl viděn, jak předvádí svou legendární robotickou fotbalovou oslavu a zároveň využívá svou výšku 6 stop 6 palců, aby se dostal na těžko dostupná místa v jejich honosném domě.

Abbey vypadala jednoduše senzačně, když pózovala vedle Petera v jejich honosném domě s točitým schodištěm a výrazným neonem. 

Zdobení přichází poté, co Abbey prozradila, že Peter žertem „vyhrožoval, že ji opustí“ poté, co přinesla domů jejich štěně labradora Jeffreyho.
Šampionka Strictly Come Dancing z roku 2013 loni v březnu překvapila bývalého útočníka Liverpoolu a Anglie Petera novým přírůstkem do jejich rodinného domu, ale přiznává, že pes brzy vyhrál kolo jejího podrážděného manžela.
V rozhovoru s Rochelle Humes v jejím podcastu My Little Coco Abbey vysvětlila: „Loni v březnu jsme dostali štěně. Pete řekl: ''Pokud do tohoto domu doslova přivedeš ještě jednu živou bytost, odejdu''.
Pokračoval: ‚Ale já nepotřebuji milovat jinou věc – v domě je spousta lásky. Nedávej mi další věc k lásce!“
Nicméně se zdá, že Peter se od té doby uchýlil k sladkému čoklovi, přičemž Abbey odhalila, že Jeffrey během rozhovoru spal na Peterových nohách.
Zavtipkovala: "Neposlouchej Jeffreyho!"
Abbey také prozradila, že jejím celoživotním snem bylo vyrůstat obklopená zvířaty.
VIDĚTE V NOVINKÁCH

Královská valentýnská léčba! Lizzie Cundy vklouzne do šatů s rozparkem na stehna, aby rozdávala červené růže na hradě Windsor

Lizzie Cundyová byla v pondělí hrdou dámou v červeném, když se chystala rozdávat červené růže na hradě Windsor. Třiapadesátiletá televizní moderátorka předvedla své mrštné jehlice v šatech s rozparkem na stehnech, které podtrhly její neuvěřitelnou postavu. Hvězda WAGS World seděla na poutavé koruně v životní velikosti, která byla pro romantickou příležitost obtěžkána desítkami rudých růží, s vizí před svou veledůležitou povinností.

Valentýnská zábava přichází poté, co předvedla typicky okouzlující displej, když se minulý týden na obědě připojila k nově zasnoubené Lauren Silvermanové a kamarádce Joy Desmondové.

Ohromující: Aby se Lizzie ujistila, že nevypadala nic menšího než senzační ve snaze udělat den veřejnosti, spojila šaty s dlouhým rukávem s páskovými podpatky.
Lizzie vystoupila v elegantním modrém kabátě a kožené sukni splývající na stehna a hýřila zábavným „dívčím obědem“ skupiny, zatímco Lauren (44) se blýskla prstenem za 3,4 milionu dolarů od nastávajícího manžela Simona Cowella.
Lizzie ve svém popisku napsala: „Dívky jsou zpět ve městě. Není nic lepšího než holčičí oběd. Miluj své dívky.“
VIDĚTE V NOVINKÁCH

Sam Fox a snoubenka Linda Olsen si užívají den na květinovém trhu v Covent Garden, když vybírají květinové aranžmá pro svou nadcházející svatbu

Měli se vzít v roce 2020, ale kvůli pandemii odložili svou letní svatbu v Essexu. A ve středu si Sam Fox (46) užila den na květinovém trhu v Covent Garden se svou snoubenkou Lindou Olsen, když se konečně připravovali na uváznutí v příštích několika týdnech.

Zamilovaný pár si vzal kávu s sebou a vtipkoval s Warrenem, když vybírali květiny pro svůj svatební den.

Její nastávající manželka zabalená do vycpaného tmavě zeleného kabátu měla celou cestu zapnutý zip a pod ním měla upnuté černé legíny.
Loni v květnu Samantha řekla OK! časopis, že poté, co odložili svou první svatbu kvůli pandemii Covid, plánovali počkat, aby se jejich blízcí mohli zúčastnit z celého světa.
Během rozhovoru Sam odhalila, že její „skvělý kamarád“ zpěvák Motörhead Lemmy – který zemřel v roce 2015 – nabídl, že zakročí a doprovodí ji uličkou poté, co její otec zemřel.
Samin otec Patrick, který řídil její kariéru až do roku 1991, zemřel v roce 2000.
VIDĚTE V NOVINKÁCH

Tajemství vánočního dekoratéra celebrit: Od konkurenčních sousedů po extravagantní displeje za 30 000 liber

Když mluvil o soupeřících sousedech, pokračoval: „Na jedné ulici jsou konkrétně dva lidé, které dělám já, a chtějí vědět, co dělá ten druhý a kolik utrácí ten druhý, aby mohli utrácet víc a zvětšit to. .

Vánoce nebyly by úplně stejné, kdyby se celebrity chlubily svými over-the-top displeje na sociálních sítích, a nikdo neví lépe než Warren Bushaway, jak okázalá a extravagantní se tato umělecká díla mohou stát.

sám nazval „Banksy of flowers“ a jeho tým vytvořil neuvěřitelná umělecká díla pro takové, jako jsou Simon Cowell a Abbey Clancy, a přestože došlo k krizi nákladů na živobytí, letos tomu nebylo jinak.
Vzhledem k rozmachu podnikání jako „lidé, kteří se chtějí rozveselit“ a nárůstu výdajů, klienti požadují ještě okouzlující displeje, což může dokonce znamenat překonání sousedů.
Warren exkluzivně řekl Metro.co.uk: „Lidé se chtějí rozveselit a já jsem si myslel, že může dojít k mírnému poklesu s tím, jak je ekonomická krize, obrovské množství peněz bylo vymazáno z bankovních účtů těchto milionářů. , ale ve skutečnosti to nezjišťuji, zjišťuji opak, takže si myslím, že rozhodně došlo k nárůstu počtu lidí, kteří chtějí utrácet, a úrovní, na které chtějí jít, aby konkurovali svým sousedům, je to rozhodně rušnější rok.'
VIDĚTE V NOVINKÁCH
1 of 4